tisdag 3 april 2012

Gräva ett land

Den här ruggen skulle jag vilja gräva bort för att sedan göra ett grönsaksland där istället. Okej att det blir fint här på sommaren med vilda blommor, men känner ändå att jag vill ha ett land här med grönsaker, kryddor och lite blommor.

Någon som gjort något liknande? Borde inte vara så svårt va? Ge gärna lite tips och råd om ni har några.

2 kommentarer:

  1. Klart det går att gräva upp det där och göra land utav! Min syster hade kolonilott ett tag och hon grävde upp nån buska och gjorde ett litet land har jag för mig. :) Börja med att gräva upp allt. :) Hihi. Kram på er!

    SvaraRadera
  2. Oj, det där är precis vad vi håller på med, fast med hela våran trädgård ^^
    Gräv upp gräset och vänd på jorden under. Sen är det bra om man kan lyxa till det med lite köpejord och blanda tillsammans med gödsel. Ta inte för mycket gödsel, då växer det som bara den och växterna blir lite smaklösa och trådiga. Sedan får du väll fundera på vad du vill odla för något. Sockerärtor och morrötter brukar ju vara standard och roligt för barnen. Sött och gott! Vi kommer odla massa chili också, men de får växa i krukor. Vi gjorde det förra året och vi fick massor med chili på bara en planta! Om du har en solig vägg att avvara, så är det perfekt att odla tomater mot den!

    Lycka till!

    SvaraRadera