tisdag 24 april 2012

Magsjuka

Här hemma är det inte roligt. Hela familjen har åkt på magsjuka, hemskt. Det började i söndags med att Lowa kräktes över mig och våran säng. Sen blev det inget mer den dagen förutom att hon blev jättelös i magen.

På måndagen ringde Kristoffer från jobbet och berättade att han skulle åka hem, att han hade börjat spytt (2 ggr). Han blev däckad i sängen. Dagen gick och Lowa var fortfarande "bara" lös i magen. Kristoffer sprang på toan och kräktes hela tiden. Frammåt eftermiddagen var det min tur. Jag och Kristoffer har mått så jäkla kasst. Det är inte lätt att ta hand om 2 småbarn när man själv är som ett litet barn. Hade bara velat ligga i sängen hela tiden. Förjävligt med magsjuka.

Natten till tisdagen var det Wiltons tur. Han spydde 3 ggr under natten. Stackars liten. Viktigt att dom små får i sig vätska när man kräks/har diaree, men så fort man får i sig något kommer det upp lika snabbt igen. Men man får försöka så gott det går, små mängder i taget. Inte alltid så lätt när man ammar och Wilton vill ha mer (för att sen spy upp det). Blir en ond cirkel. Lowa har dessutom börjar kräkas idag igen. Flera gånger, liksom Wilton. Tvättmaskinen går varm här hemma.

Nu vill jag att vi ska bli friska.

2 kommentarer:

  1. Nej fy fan. Stackare! och allihopa också! :S Hoppas det går över lika snabbt som det kom! Kramar till er

    SvaraRadera
  2. Men usch stackars er :( Hoppas ni kryar på er snart! kram ♥

    SvaraRadera