måndag 30 april 2012

Målar pallkragar

Nu är jag äntligen i full gång med att måla våra pallkragar vita. Vilket projekt det är att fixa i ordning platsen är pallkragarna ska stå samt allt där runt omkring. Vad för slags jord ska man använda. Ska man blanda i kogödsel? Markduk längst underst eller funkar det lika bra med tidningar? Vill slippa så mycket ogräs det bara går. Vill även ha något runt pallkragarna, men vad? Marksten, plattor, gatsten? Med mera...

Sjukt kul är det dock. Måste till Coop bygg och införskaffa lite saker till projektet. Får inte glömma att köpa "planterings-stickor" där jag ska skriva vad jag sått/odlat.

Bjuder på en inspo-bild.

1 kommentar:

  1. Vill du ha odlingstips ska du gå in på alternativ.nu, där finns det massor med praktiska råd! Det är dock inte så mycket "lull lull" ;)
    Om du vill ha markplattor runt pallkragarna, kan jag rekomendera att gå ut på blocket och se om någon skänker bort sådana. Det händer lite då och då när folk vill göra om i trädgården och inte orkar åka till tippen och slänga! Perfekt! Vill du ha en färgklick, kan du ta krossade tegelpannor (vilket också skänks bort mot avhämtning). Alternativen är många! Lycka till :)

    SvaraRadera