tisdag 1 maj 2012

Dags igen

Jahapp, då var det dags igen för sjukstuga här hemma. Den här gången är det "bara" jag som är dålig. Svinont i halsen, ont i kroppen, fryser, huvudvärk. Influensaliknande symtom. Kristoffer jobbar och det är extra fina pengar idag så jag biter ihop här hemma. Tog två alvdon till frukost och det hjälpte mig på förmiddagen. Vi var ute och lekte ute i solen. Frammåt lunch började jag må kasst igen, och nu är det värre än någonsin.

Hade 38,6 i feber. Vill bara gå och lägga mig. Väntar på att Kristoffer ska komma hem så jag kan få vila mig frisk. 30 minuter kvar. Tur våra fina underbaringar är nöjda idag, annars hade jag nog aldrig pallat. Nu kommer sötfia in med Kristoffers stora foppatofflor. "- Åka mommo motta nu, hejdåå". Gullunge.

4 kommentarer:

 1. Neh men stackare! Vilken himla otur ni har! Hoppas du mår lite bättre idag och att du kunnat vila lite. Kramar till dig!

  SvaraRadera
 2. Låter ju inge vidare, krya på dig!

  SvaraRadera
 3. Åh hoppas du kryar på dig snabbt!

  Har du instagram? Du brukar ju vara duktig på att ta fina bilder, så det vore kul att följa såfall? :)

  SvaraRadera
 4. Ja vi känner oss rätt otursdrabbade just nu när det kommer till sjukdommar. Halsen svider fortfarande, men idag har jag kunnat börja äta lite mat iaf. Hoppas ni andra klarar er.

  Ja Helen ja finns på Instagram och heter Annizzzzzz där :)

  Kramar

  SvaraRadera