måndag 14 maj 2012

Hejdå snortajta

Mina snygga snortajta jeans jag köpte för ett par veckor sedan sitter som en smäck nu. Så jävla skönt att allt slit och svett ger resultat. Är duktig med träning och maten, men sen kommer kvällarna och ett enormt sug efter onyttigheter kommer springandes. Det kan slinka ner saker som choklad och mackor. Måste bli bättre på att stå emot. Äta något nyttigare. Jag får säkert i mig för lite under dagen, eller så är det amningen. Vilket fall som helst ska jag försöka bli bättre på den biten.

Vad äter ni när ni blir hungriga/sugna? Ska försöka ta fram en stor kanna vatten, frukt och kvarg ist. Men som ni vet har jag inga förbud så som kolhydrater eller go'saker. Allt i måttliga mängder. Ska försöka hålla mig till helgen med allt gott.

2 kommentarer:

  1. Vi brukar göra en fruktsallad som står i kylskåpet (vi gör mycket åtgången) som vi sen tar av när vi blir sugna på något sött :) de är ju så lätta att variera så det är rätt svårt att tröttna (tycker jag).

    Kram Hedvig

    SvaraRadera
  2. Svar: Tack för tipset . Jag älskar frukt så en fruktsallad skulle absolut kunna hjälpa Kramfors hunger och sötsug. Smidigt att ni gör mycket åt gången så ni slipper ställa er och göra när sötsuget är som värst och det är lättare att ta något onyttigare. Ska göra en sallad till kvällen :) kram

    SvaraRadera