lördag 5 maj 2012

Underbar start

Vilken underbar start på dagen. Lowa vaknade halv 6, fick välling och en torr blöja, somnade om och vi alla sov till kvart i 8 - hur jäkla skönt som helst. Sömn är à & o för att jag ska må bra och vara glad.

Vi dukade fram ett stort frukostbord och alla åt med god aptit. Jag kan äntligen svälja utan att det gör ont, underbart.

Gjorde oss i ordning för att åka in till stan. Har köpt en hel del pelargoner som jag ska plantera på fram och baksidan, älskar't. Blev även en sväng på stan där barnen fick solhattar och Wilton sina första par skor, så söta - visar sen.

Avslutade med en fika på Sultans och en sväng på Åhléns. Glada barn och glada föräldrar.

6 kommentarer:

 1. fint! och en galet snygg skinnjacka, var kommer den ifrån? :)

  SvaraRadera
 2. Svar: Ja vet, den är galet snygg. Jag älskar den. Det är den ombloggade biker-skinnjackan som såldes på H&M för nåt år sedan och sålde slut på ett ögonblick. Jag hade turen att hitta en oanvänd begagnad för 200 :-. De finns på tradera men där kostar de oftast från 500 :- och uppåt.

  SvaraRadera
 3. Jättefin jacka! Och det syns på dig att du har gått ner i vikt!! Jättefin! Ett tips bara, men det kanske du vet?:) pelargoner tål inte minusgrader, om det blir det på natten.:) man måste ta in de då.:) / sandra

  SvaraRadera
 4. Svar: Tack, va kul att det syns efter allt slit med träningen ;). Bra att du påminde mig. Har funderat på ifall jag ska plantera el ej men jag tror jag väntar med det tills vädret är varmare på natten. Det kliar dock i mina fingrar ;)

  SvaraRadera
 5. Haha ja det förstår jag. Var och köpte blommor i helgen men köpte inga pelargoner, men det lockade! :)

  SvaraRadera
 6. Så jävla snygg du är Anna!! Vilka snygga ben du har! Wow!! :) kul att se er idag fina familjen.

  SvaraRadera