torsdag 26 juli 2012

Godmorgon

Godmorgon. Vaknar upp och inser att vädret idag inte alls är i närheten med gårdagens kanonfina dag. Igår var vi ute hela dagen, badade och lekte.

Vi har inga planer idag men vi pratade lite om att åka till Mariefred och fika på nåt slott (?) som tydligen ska ha hur mycket gott fika som helst. Om vi åker dit är ett måste till Hedlandet. Hört mycket gott om det men aldrig varit där själv. Vi får se.

Eller så myser vi hemma och renoverar. Nu har vi snart målat klart alla hemska bruna lister (då är vi klara i hela huset) sen är det dags att slipa spackel som ja spacklade igår. Därefter kommer det roliga - då förvandlingen börjar.

Nu blir det en till kopp kaffe. Tröttast i stan. Hoppas på att komma igån med träningen idag också efter en Evas uppehåll när vi var i Sveg på semester. Iof blev det endel PW,s och löprundor där. Tycker det är tyngre att gå till Friskis när jag varit där ifrån nästan 2 veckor. Varför är det så? Annars längtar ja till nästa träningstillfälle. Skumt.

1 kommentar:

  1. Pratar ni om Taxinge slott? Dom har typ sveriges största kakbuffé ;) Vio var där och strosa förra året, det är jättefin natur där! :)

    Vi kör fortfarande LCHF. Vi planerar att köra det sommaren ut iaf. Fast det händer ju att vi fuskar tyvärr, men samtidigt så ska man juh inte vara allt för hård mot sig själv :P

    SvaraRadera