torsdag 5 juli 2012

Semestertider
Här hemma är det semester. Kristoffer började sin ledighet i måndags - nu blir han hemma med oss i 8 veckor. Helt lovely. Självklart har Lowa också ledigt från dagis då. Nu i helgen får vi besök av min storasyster Elsa och ett av hennes två barn, Ove. Ska bli jättekul att ses igen. De kommer även upp i augusti igen men då hela familjen (Mai & Linus också).

De dagar som gått på vår ledighet tillsammans har spenderats mest i trädgården där det blivit poolhäng, sol, lek, middagar ute på altanen, fix i trädgården med mera. När vädret varit sämre har vi åkt in till stan och strosat. Igår fick det bli en fika på stans uteservering efter vårat besök på bvc och barnläkaren. Ja just ja, vi fick tid till läkaren efter bvc-besöket då Wilton varit rosslig och hostat en hel del pga ihållande förkylning. Han fick utskrivet slemlösande, men jag vet inte om jag tycker det har hjälpt något.

De senaste dagarna har vi börjat pott-träna Lowa för fullt här hemma. Hon är jätteduktig, speciellt de två senaste dagarna. Då har hon satt sig på pottan när hon känner att hon behöver kissa. Självklart blir det utanför pottan också, men som sagt - inte de två senaste dagarna. Hon går med rumpan fri, perfekt såhär på sommaren.

Jag är igång med träningen igen efter ca 2 veckors uppehåll då jag varit förkyld. Det känns så skönt att kunna röra på sig igen, jag mår bra då.

Hoppas ni mår bra och att ni kikar in här fast bloggen inte upphdateras lika ofta som förut. Tycker nya designen på blogger är sämst, dessutom funkar som ni vet inte blogg-appen som den ska. Får inte upp bilderna. Jättetråkigt. Ska testa ta bort appen för att sedan ta hem den igen, hoppas det hälper.

Kramar

3 kommentarer:

  1. Underbara bilder, ni är så fina !!

    SvaraRadera
  2. Låter som en härlig start på semestern!!
    Tindra vill inte alls gå på pottan utan går och sätter på sig blöja själv så jag antar att hon själv inte känner sig redo än. Duktig Lowa är!!!

    SvaraRadera