onsdag 15 augusti 2012

Tips bilbarnstol

Snart är de dags att köpa en ny bilbarnstol åt Wilton. Har inte hunnit eller haft tid till att "googla runt" på nätet för att läsa om alla stolar - för & nackdelar, pris, storlek med mera.

Tänkte kolla vilken ni (som har småbarn) har köpt nyligen? Gärna en länk så jag snabbt kan läsa om den. Har läst lite kort om en ny stol (minns inte märket) som ska vara ganska så kompakt men ändå rymlig. Vi har en V50 så tipsa gärna om en smidig stol som inte är stor som ett hus.

Tack!

5 kommentarer:

 1. hej hopp!
  vi köpte an acta graco på leksaksboden i k hålma..den e super bra!man kan ställa in sätet när de sover så de blir mer bekvämt..
  här kommer en länk!

  http://shop.alltforforaldrar.se/akta-graco-bilstol-cosmic-comfort-s-farg-orbit.html

  Fru Molin

  SvaraRadera
 2. Tusen tack för ditt tips Sandra :) länken funkar tyvärr inte med mobilen, men kollar den ikväll när ja sätter mig vid datorn. Är den lagom i storleken, vill inte ha någon jättestor barnstol. Den vi har till Lowa är på gränsen, man får sitta långt fram i framsätet då, och det är ingen hit att sitta obekvämt vid förarsätet, därför måste wiltons vara mindre och smidigare. Finns så många olika modeller och märken att det blir en djungel.

  SvaraRadera
 3. Vi har en britax multi-tech II. Även kallad volvo vändbar barnstol. Vi är nöjda med stolen (all info hittar du på länken nedan) men för våran passat har den varit på gränsen till för stor. Priset var bra (köpte från nätet för 3000:-) och du kan ha den både fram- och bakvänd, alltså under väldigt många år. Däremot är det gått om benutrymme för olivia bakåtvänd så hon kan sitta bakåtvänd länge. Dessutom kan du höja nackstödet fem cm. Allt som allt är vi väldigt nöjda!
  http://www.xn--bst-i-test-q5a.se/Bilbarnstol

  SvaraRadera
 4. Jag köpte en till Thristan (det är ju några år sen dock) på Leksaksboden i Katrineholm. Har för mig att de hade bra priser där. Vet dock inte vad den heter (Thexas har den nu) Men kika där så har de säkert bra tips och råd. Eller så brukar Babyproffsen va bra och ha riktigt bra priser ofta tycker jag. :)

  Tack snälla. :) Thexas hade dock sönder ett av armbanden så fort jag kom hem från jobbet igår. Haha, han skulle prova det själv men var nog lite för stark. ;) Men det är ju enkelt att fixa ihop det igen.:)

  Kram!

  SvaraRadera
 5. jo den e nog lagom..måns trivs som tusn alla fall:) kika på leksaksboden de finns säkert kvar!lr har du köpt nån nu?isf va blev det?


  sandra

  SvaraRadera