måndag 10 september 2012

Inredning, badrum och loppisrundor

 
Jag är förkyld och kan inte träna idag, buhu. Kristoffer är ledig idag & imorgon, så planerna va träningspass på kvällen, måste passa på - han jobbar många kvällar, så kvällsträning blir de få dagar han öppnar eller är ledig. Hoppas på något mirakel att jag är pigg tills imorgon. Mår ju SÅ bra av att träna. Är som tur inte genomförkyld, bara lite snuvig.
 
Som sagt är sambon ledig idag, så i eftermiddag drar jag med hela familjen på två loppisrundor. Jag har kommit in i en period där det ska piffas och lullas här hemma. Imorse har jag tex tvättat alla fönster. Det var verkligen behövligt. Vattnet vart typ svart, trevligt. På loppisrundorna är vi mest på jakt efter någon form av förvaring i Wiltons rum.
 
Familjen sover och jag dricker kaffe samtidigt som jag inredningssurfar. Jag hittar på tok för många bloggar med galet fin inredning, så det jag skulle söka efter (lantligt pojkrum) glömdes bort. Hittade iaf en bild på en toalett. Det lilla man ser älskar jag, färgerna är precis så som jag vill ha den dagen då vi ska renovera ett badrum.

1 kommentar:

  1. Oh vad skönt att vara klar till henne! Thristan är också klar. Men nu trooor jag att jag fått nys om både overall och jacka till Thexas. Begagnat via Facebook, får se om det duger. :) Annars är det ju loppis i båda Valla och sandbäcken sen. Men jag brukar aldrig hitta nåt där längre. Köpte en del där när Thristan var liten, men svårare är det nu. Eller är det jag som blivit mer kräsen. Hihi. Kram!

    SvaraRadera