torsdag 20 september 2012

Proteinpulver

 
Nu har jag äntligen lagt en beställning på Fitnessguru.se. Ni kommer väl ihåg att jag för ett tag sedan bloggade om proteinpulver. Fick en hel del kommentarer från er läsare att det va bra, men kom aldrig så långt att jag beställde hem ett kit. Nu har jag gjort det, det fick bli One Whey. Passade på att klicka hem 2 stycken då de hade kampanj. 
 
- Jordgubb & vit choklad
- Vanilj & skogsbär
 
Perfekt för optimal muskeluppbyggnad, återhämtning och fettförbränning. One Whey® tas snabbt upp, ökar din proteinsyntes och är skonsam för magen. 


Så ni som är mer rutinerade än mig: När dricker ni er proteindrink & hur ofta? Varför? Vad blandar ni med?

3 kommentarer:

  1. Jag dricker alltid precis efter träning (rekommenderat att inta protein inom 20 minuter efter träningen) och blandar med vatten! Mjölk e klart godast, men vatten är väl bäst och det blir inte äckligt som ljummen mjölk ;) Beställ en smart shake! Behållare att ha pulvret i som du skruvar fast under shaken, sen bara att blanda ihop direkt efter passet! Kram! /Daniela

    SvaraRadera
  2. När jag drack proteinshake så tog jag den som frukost, för att starta dagen med ett bra proteinintag. Jag tränade dock inte, annars ska du ta den direkt efter träning. Blanda med vatten, ger minst kalorier. Kram!

    SvaraRadera
  3. Svar: Tusen tack för era bra svar. Då blir det vid frukost och/eller efter träning. kramar

    SvaraRadera