måndag 1 oktober 2012

Ny månad och nya mål

Det är redan första oktober. En ny månad med nya möjligheter. Jag vet många som kommer starta denna dag med nya utmaningar - Fitnessfighten, Toppa formen till jul med mera. Jag tänkte faktiskt inte vara sämre jag, jag går inte på någon speciell utmaning utan utmanar mig själv här hemma ist.

Jag gör mycket rätt, och så blir det lite fel. Maten under dagen är det i stort sett inga problem med. Frukost, lunch, middag som består av nyttiga alternativ nästa hela tiden. Dessutom mellanmål på det som kan bestå av kvarg eller proteinpulver. Sen kommer kvällen och därmed sötsuget. Det är där jag tabbar mig, det är därför resultaten jag vill ha lyser med sin frånvaro just nu. Det går trögt. Men om det ska hända något måste jag ändra på kvällarna. Så nu utmanar jag mig själv att försöka sluta med en massa skit på kvällarna. Det kan vara mackor eller sötsaker. Inget som "gör" något egentligen, men om man vill nå sina sista mål och uppnå den form ja vill ha funkar det inte att "unna" sig i stort sett varje kväll oavsett hur hårt jag tränar.

Träningen är det heller inget fel på. Jag är på Friskis & Svettis och tränar 4-5 pass/vecka. Dessutom en hel del PW:s på det. Så där gör jag inget fel utan tänker fortsätta med det jag gör.

Nu får ni peppa mig. Ge mig era tips på vad ni äter för nyttigt när ni skippar det onyttiga på kvällarna.

En dag i veckan ska jag få vara lite onyttig om jag känner sug efter det. Hänger ni på?

2 kommentarer:

  1. Spännande! Vi är faktiskt två av dom som ska köra fitnesfighten. Jag harv stått still på vågen och måttbandet så länge att jag behövde en riktig utmaning för att inte tappa suget! Dessutom har jag varit sjuk, och "unnat mig" lite väl mycket. Men nu så!

    Du ska få lite egoboost av mig, jag blir sjukt sugen på att träna och hålla igång när jag läser din blogg och ser bilderna på instagram. Riktig inspirationskälla! :D Tack!

    SvaraRadera
  2. Hej Anna! Jag brukar fundera på varför jag är sugen på nåt på kvällen, och oftast är det att jag har ätit för lite frukost och lunch, eftersom de målen ska vara störst och gärna med kolhydrater(dieter är för soffpotatisar och det är inte du:) Och jag kan tänka mig att man äter ganska tidig middag när man har barn, då är det klart man blir sugen på nåt senare.. Jag brukar ta ut kärnhuset ur sura gröna äpplen och skära tunna skivor medan jag kollar på tv typ. Alltså, tar typ en kvart att äta det goda, goda äpplet. Och så är jag nöjd efteråt :) Eller keso funkar ju till precis allt, extra gott är det till apelsiner skurna i härliga bitar. Blogga gärna om tips om du hittar knep som funkar. Tro mig, jag slarvar! Men försöker hitta goda men nyttiga saker att äta. Du är så duktig med allt! Kram kram

    SvaraRadera