torsdag 8 november 2012

Trött morsa

Godmorgon. Inatt har vi sovit max 3 timmar här hemma. Inte så jätteroligt. Wilton som varit i farten. Han fick 1-årsvaccinet i tisdags och sen dess har det varit feber och en missnöjd liten älskling. Stackarn. Inatt vet ja dock inte vad det var, kanske vaccinet som gjorde att han fick ont i kroppen, kanske tänder - det dreglas en hel del. Han har iaf inte haft feber på ett dygn och han är glad / leker för fullt när vi väl är uppe.

Jag pimplar kaffe. Ska snart väcka Lowa som ska få gå till dagis och busa ett par timmar. Hoppas vi kan komma i tid för en gång skull, nu när vi är uppe så tidigt alltså ;).

Jag önskar ja vore pigg nog att varje morgon gå upp runt 6, sätta på en kanna kaffe, gå ut och hämta tidningen och sen sätta sig i köket, i lugn och ro, för att läsa och dricka kaffe medans resten av familjen sover. Jag är dock alldeles för trött för det, man har ju inte riktigt fått sova ut någon gång på typ tre år. Tjena mörka ringar runt ögonen och ett tålamod med en väldigt kort stubin. Men vad gör det när man har två underbara barn som är det finaste i världen.

I em ska ja och barnen hem till Ida med familj och leka tillsammans med andra morsor & barn. Ska bli väldans trevligt. Där efter blir det en snabbis på stan i jakt på farsdagpresenter och sen en timme på gymmet. Sen såklart fredagsmys med familjen.

Trevlig fredag

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar