tisdag 11 december 2012

Babysång & bullbak 
 

 
Idag var jag och Wilton på sista babysången för den här terminen. Det är en mysig stund varje tisdagförmiddag då vi träffar andra föräldrar med barn och sjunger samt fikar tillsammans. Så roligt att se alla goa barnen förändras och utvecklas för varje vecka. Det går så fort. Nu är det inte lika kul att sitta still och lyssna, utan gitarr och piano ska gärna inspekteras och provas.
 
I eftermiddag har det varit full rulle sen kl 14. Jag drog igång med bullbak, det vart saffransbullar med vanilj, fyllningen består av mycket smör, mycket socker och mycket vaniljsocker. Ska det va så ska det va tycker jag. Torra bullar är inget för mig. Nu gäller det att inte gå och nalla av dom varje dag, haha.
 
Har även hunnit med att göra pannbiffar mellan varven. Kristoffer jobbar stängning ikväll, då går det verkligen i ett. Nu har jag ont i höften igen. Jäkla foglossning som jävlas med mig. Blä, blir så trött. Men ska inte klaga för jag kan ju fortfarande gå, värre var det förra veckan och veckan innan det vissa dagar. Puh.
 
Kvällen ska jag ägna mig i soffan.


2 kommentarer:

  1. Åh vad jobbigt att du har problem med foglossningen efter graviditeterna. Jag hade tur och slapp det efteråt även om jag hade jobbigt under själva graviditeten. Goda bullarna ser ut ! Kram

    SvaraRadera
  2. Åh vad gott! Recept? :)

    SvaraRadera