tisdag 18 december 2012

Bra start

 
Idag vaknade jag först i huset, med flit. Jag hade ställt väckning för att komma iväg till gymet i god tid, vilket jag lyckades med. Man får passa på de få timmar Kristoffer är ledig (och Friskis är öppet, dåliga tider) att komma iväg och svettas lite. Grymt skönt. Till en början väldigt lugnt med folk imorse, sen rusade en hel skolklass in och tog över, dock tränade dom väldigt fel, synd att inte läraren kan vara där och hjälpa kan jag tycka. Lätt att skada sig.
 
När träningen var klar mötte jag upp sambon och barnen på stan där vi hann med lite ärenden innan det var dags för Kristoffer att åka till jobbet (kl 11). Full fart, men skönt att hinna med lite "måsten" också.
 
Nu har jag landat i soffan, mina älsklingar sussar och jag ska njuta av lite egentid.
Vad gör ni idag?

1 kommentar:

  1. Idag har jag jobbat 7-14 men just för stunden ska jag njuta av att vara själv här hemma fram till kvällen så jag tänkte slöa i soffan en liten stund, sen blir det till att köpa gran och klä den och sen ska jag njuta av att veta att jag är ledig i 2 dagar, jobbar dock fre 16-21 lör 7-16 sön 14-21 och på självaste julafton den absolut sämsta tiden 12-16 så dålig tid. Sen får jag njuta av att vara ledig från den 29/12-6/1 ska bli riktigt skönt, då bär det av till fjätervålen ( fjällen ) och sambons stuga där
    Ha en fortsatt bra dag kram

    SvaraRadera