onsdag 30 januari 2013

Tredje träningen & jobb

Om en stund ska jag strax iväg på tredje träningspasset den här veckan, skivstång/intervall. Härligt & jobbigt pass där svetten lackar. Faktiskt sista "träningspasset" på Friskis den här veckan, jag ska nämligen dra igång och börja jobba imorgon kväll. Även fredag, lördag & söndag kväll. Känns skönt och ja är taggad. Tanken är att jag ska hoppa in lite extra när Kristoffer är ledig el slutar i bra tid.

I vår börjar Wilton på dagis och i sommar ska jag börja på heltidsschema. Äntligen kan sparkontot börja växa istället för krympa, behövligt! Ni som inte vet - jag jobbar som undersköterska på Strandgården i Katrineholm.

2 kommentarer:

 1. Skönt med extrapengar, alltid välkommet ju! Ska också försöka jobba lite extra nu när jag pluggar, men svårt att hinna med allt.

  Har du en fast heltidstjänst på Strandgården?

  Puss!

  SvaraRadera
 2. Ja, de extrapengarna vi kommer få nu när jag börjar jobba kommer göra stor skillnad, behövligt. Man får ju inga mängder av att gå hemma mammaledig liksom. Vart ska du jobba extra? När är du färdig undersköterska?

  Nej tyvärr ingen fast tjänst på Strandgården, men hoppas få :) Har gått på vikarieat och timmar. Va nästan uppe i mina las-dagar, men sen blev jag gravid och resten kan du ;)

  Kramar

  SvaraRadera