måndag 4 februari 2013

Då kör vi

Måndag igen, veckorna går ju i rasande fart. Vaknade tyvärr inte på bästa humöret, inte Lowa heller för den delen. Blev stress och tjafs innan vi kom iväg till dagis. Väl hemma igen var det bara att ta tag i hemmet som stått och "förfalligt" under helgen, fanns massor att göra. Plocka, diska, plocka ännu mera, tvätta, plocka, dammsuga, underhålla Wilton, glömde jag säga plocka? Hann till och med rensa i Lowas lådor. Hon växer så det knakar. Ska försöka ta tag i Wiltons snart också, det är så fullt så det knappt går att stänga lådorna. Snart dags för loppis, detta evighetsprojekt med att märka lappar, men skönt att få iväg kläder på ett snabbt och smidigt sett.

Ikväll är det på't igen med träningen, det ska bli så skönt. Blir ett skivstångpass med bästa träningskompisen Sofia (i och för sig inte bara träningskompisar, vi hänger ju en del utanför Friskis också för den delen, haha). Har inte kunnat motionera något alls i stort sett dessa fyra dagar jag jobbat. Blivit en hel del go'saker också så som pizza, kladdkaka, mackor med mera. Svinigt gott och inga förbud som ni vet, men tillsammans med träning vore ju det bästa såklart.

Såg ni Melodifestivalen förresten? Vi kollade på reprisen igår (yes, så får man göra när man missar direktsändningen) och jävlar vilket skit det va. Kommer såklart kolla de andra också i hopp om lite bättre bidrag.

Ha en bra dag. Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar