söndag 3 februari 2013

Söndag

God förmiddag. Här hemma fixas och donas det för fullt. Finns en del att göra när jag ska vara borta resten av dagen/kvällen, lika så Kristoffer. Idag jobbar ja mitt 4e pass, och än så länge flyter allt på väldigt bra. Känslan att vara tillbaka på jobbet är bra. Trivs som förut - kanon, men det är klart man saknar barnen de stunder man är iväg, det är ovant att vara ifrån dom så länge. Allt har sin gång.

Nu fixas det lunch, sen är det sovdags för mina skruttisar, där efter kommer mormor & morfar och är barnvakt medans jag åker till jobbet och kör 13-20:45 idag, samma tid som igår.

Vad gör ni idag? Strålande sol ute, men fortfarande bitande kallt. Vill att isen ska smälta nu så man kan komma ut på härliga vårpromenader utan att behöva vara livrädd för att halka.

4 kommentarer:

 1. Sofia- mamma till Maja och Elton4 februari 2013 00:16

  superfin tavla/skylt! vart hittar man den? Å snälla säg nu inte dollarstore gumman!! ;)
  puss

  SvaraRadera
 2. Det brukar vara ganska skönt att komma igång att jobba - man uppskattar mer att vara ledig då ;-)!
  Kram Sim-Fia

  SvaraRadera
 3. Svar: Visst är den :) Haha nejdå, inte Dollarstore den här gången. Den är köpt i butiken "Huset mitt i byn" som ligger i Flen. Där finns det mycket fint :)

  SvaraRadera
 4. Svar: Ja men precis, då uppskattar man ledigheten mer. Kändes faktiskt mycket bättre än jag trodde att börja jobba. Är ju fortfarande mammaledig än, så det är perfekt att hoppa in lite extra då och då. Mjukstarta lite :)

  SvaraRadera