fredag 15 februari 2013

Utvald

I eftermiddags fick jag ett glädjande besked på telefonen - jag har nämligen blivit 1 av de 12 utvalda (över hundra sökande) att dela i årets träningsgrupp "Kom i form till KK-joggen 2013". Det ska bli himla kul och lärorikt - verkligen en utmaning för mig. Skulle aldrig i min vildaste fantasi anmält mig till detta för ett år sedan eller tidigare, men nu är jag mer än redo att lära mig löpning och dess teknik, få personliga råd kring träning, material, kost och prestationsförmåga samt en rad andra tips.

Nästa vecka ska jag till K-kuriren för att bli intervjuad. Kommer få mer information nästa vecka, och snart är det väl dags att träffa träningsgruppen och vår träningsledare. Ska även bli sponsrad och få träningskläder, kul kul.

Tjohoo, jag hoppas ni hejar på mig!

5 kommentarer:

 1. GRATTIS ANNA! Fy fasiken vad kul det låter!! SOM jag kommer att heja på dig. Ska stå där med Molly i bärselen och skrika mig hes på Katrineholms gator. Du har mitt stöd, vännen! Det här kommer du att klara finfint!

  Det ska bli skitkul att följa dina framsteg... Puss på dig

  SvaraRadera
 2. Nämen!! Grattis! Vad roligt! Hejar på dig :-)

  SvaraRadera
 3. Grattis gud vad kul klart vi hejar på dig.
  Kram Linda

  SvaraRadera
 4. Vad roligt anna :) funderar på att springa den jag med . Tränar löpning på gymmet vore kul. Kul att få nya träningskläder gratis;)/natalie

  SvaraRadera
 5. Ooooh men gud avd kuuul! Grattis! Jäklar vad vi ska heja på dig!! Kram!!

  SvaraRadera