onsdag 6 mars 2013

Allt eller inget

Har ni samma problem som mig när det kommer till allt gottigt, flottigt och onyttigt? Ja försöker ju hålla mig till helgen, men ibland går det bara inte - som förra veckan när barnen va sjuka, Kristoffer bortrest och noll träning för min del. Då gick ja bananas i kyl och frys, typ.

Jag har det där tänket "- Har jag redan tagit 1 kan jag lika gärna ta 5 bullar till". Så fel tänk. Men så är jag, inte alltid men nästan. Har ja väl släppt tyglarna är det svårt att kontrollera vildhästen inom mig, haha.

Det är lika dant när det kommer till träning. Hur kul är det att göra det när man inte är helt hundra, har någon skada eller känner sig krasslig, träna lugnt & fint? Nej tacka vet ja kötta ordentligt så svetten sprutar. Allt eller inget, iaf för mig!

3 kommentarer:

 1. Det där med godsaker och allra helst på kvällen vid tv:n så kommer både det ena och andra fram på bordet som man inte bör äta, man ska fasen inte ha något hemma då skulle man ju inte ha något att kunna ta fram.

  Kram Men vet du vad vad du än tänker så är du super duktig tycker i alla fall jag med träning och gå ned i vikt

  SvaraRadera
 2. Jo men visst känner jag igen mig i det där beteendet! Varför är man så? Nu när jag haft ont i nacken har jag sunkat ner mig totalt och ätit en massa onyttigt, typ "jag tränar ju ändå inte så let´s eat chokladbollar!", det är ju då man ska vara extra strikt egentligen.

  Men såg en bra jämförelse som jag ska påminna mig själv om; "Att fortsätta äta skit bara för att man börjat är som att smasha telefonen i golvet bara för att man råkade tappa den en gång". Så sant!

  Träna på nu snygging! Du är sjukt duktig!

  SvaraRadera
 3. Precis, det är ju när man inte tränar man äter skit, när det kanske borde vara tvärtom. Trist men sant. Och så skulle man kunna ta den där goda kakan efter träning ist, nej då går det hur bra som helst. Skumt.

  Haha det där ska jag försöka tänka på när sötsuget kommer smygandes och jag börjat moffa och har svårt att sluta :P

  SvaraRadera