fredag 22 mars 2013

Fredagskänsla

Ja den känslan har jag haft sedan jag gick upp. Det är ett extra "pirr" i kroppen, på ett bra vis. Att vi har hela helgen att se fram emot, och dessutom är Kristoffer ledig. Dock blir det extrajobb för honom på söndag men det ger ju bara finfina stålar.

Inorgon är det kalasdags för Lowa. Hon fyller 3 år på måndag men vi firar redan imorgon, men även på födelsedagen såklart. Och nästa helg.

Det mesta är redan färdigbakat som ni kan ha läst om här i bloggen. Det är bara tårtan som ska göras imorgon (i bakväg alltså). Ska visa bilder sen.

Nu sover våra små skatter och ja ska ta mig en kaffe och börja ladda inför kvällens arbetspass. Börjar 16 och kör till 20:45, sen börjar mitt fredagsmys.

Bilderna här nedan är från förra lördagen när det nalkades party tillsammans med Mickis och ett gäng härligt festglada människor till. Tummen upp för hela kvällen. Klackarna i taket på Statt dessutom.
Vi är bäst på fest helt enkelt! Tjoohooo.

4 kommentarer:

 1. Vilken otroligt snygg topp gillar massor, vart har du köpt den?
  Kram Linda

  SvaraRadera
 2. Svar: Ja visst är den fiiiiin :). Den är köpt på H&M nyligen, finns i svart också. Löp & köp.

  SvaraRadera
 3. Vet du vad jag har beställt hem en sådan nu, du får stå ut med att jag härmas, men som sagt vi bor ju inte i samma stad så det ska väl vara lugnt hoppas jag. Den var verkligen såååå fin.
  Är den så pass så man bara kan ha bh under eller bör man ha ett linne? Jag ser ju att du bara har bh under men är den väldigt genomskinlig?
  Kram Linda

  SvaraRadera
 4. Det gjorde du helt rätt i :) den är jättefin. Klart du inte "härmas" Linda :) . Tycker det går bra med bara bh under, men det gör man som man vill och känner sig bekväm med, testa dig fram :) kram

  SvaraRadera