torsdag 14 mars 2013

Tidningskändis

Igår presenterades alla vi 12 som fått den otroliga chansen att vara med i träningsgruppen "I form till KK-joggen 2013". Jättekul att se vilka dom andra är, en salig blandning i både ålder & träningsbakrund. Vi drar igång med första träffen den 2 april. Då är det introduktion och konditionstest. Den andra gången vi ska ses blir i spökbacken. Ja ni gör ju - mental styrka, styrkepass i backen. Shit, haha.

Men jag behöver det här såå mycket just nu. Maten går inte alls bra. Jo dagtid, men på kvällen är det kört. Speciellt när ja har jobbat kväll som ja gjort den senaste tiden. Kan man titta på tv utan att bli sugen på massa gott? Chokladbollar och macka med falukorv på fick bli min "förstörare" den kvällen medans resten av dagen gick kanon. Skärpning.

4 kommentarer:

 1. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 2. Jäklar vad kul vännen, lycka till. Jag känner på mig att det kommer gå bra för dig. Och ha det jäkligt kul på vägen till ditt mål.
  Kram Linda

  SvaraRadera
 3. Haha, tidningen gick ut med att "få upp soffpotatisarna och få dem börja träna" och sen är det två va som inte tränar medans resten tränar rätt mycket? Ger nog bra statistik iaf. ;)
  Blir kul att följa dig Anna, du är grym! Och vilket resa du gjort/gör! Kram!

  SvaraRadera
 4. Svar: Jag det blir en riktigt rolig resa och utmaning för mig. Kommer bli lärorikt på många olika sett. Tack Linda :).

  Haha jasså? I gårdagens tidning alltså, det missade jag i så fall. Kul att du kommer följa, ska försöka dela med mig om vad som händer och vad vi gör/tränar :)

  Kramar

  SvaraRadera