onsdag 3 april 2013

Träningsgruppen igång

Igår var det dags för första träffen för oss i träningsgruppen "KK-joggen". Himla kul att träffa alla, vi verkar va ett glatt och positivt gäng. Vi började lite lugnt med presentation, lite hur upplägget kommer se ut, vad som kommer hända på våra träffar med mera. Sen begav vi oss ut - började med en uppvärmning/PW samt "parlekar/träning" som även det var uppvärmning.

Väl redo för vårat konditionstest vid Djulö ale. Vi skulle springa i 30 minuter, fram och tillbaka en utmärkt sträcka för att se hur vi "ligger till".

Det gick himla bra för mig, trodde först inte ja skulle kunna medverka då ja sträckte foten förra veckan när ja joggade mina första 5 km på springbandet, men jo då det gick kanon. Bra peppning och hejarop gjorde att det flöt på bra.

Nu ska mål sättas upp, men det är svårt att sätta mål när man inte tränar löpning och har någon koll vad jag bör klara. Konditionen finns där, men nu gäller det att träna löpning också och få in rätt teknik samt undvika skador, då borde det kunna gå fint för mig.

Nästa träff är redan nästa vecka och ja ser fram emot det. Ska tydligen bli ett tufft och jobbigt sådant med både styrka & kondition, heja heja.

1 kommentar: