torsdag 26 september 2013

Äntligen mina


 
Dagens lycka och hjärtklappning blev när jag gled in på Gina tricots hemsida, in på sportkläder och ser att träningsbyxorna som tog slut på två dagar har kommit in igen, i endast XS. Jag klickar i och får upp ett meddelande om att skynda mig beställa, fåtal kvar. Klick klick klick.. på väg till mig.
 
Sen gick jag in igen på sportsidan för att se om de fanns fler kvar, men icke. Jag hade alltså den turen att nån tjej där ute i landet inte ville/kunde ha sina, skickade tillbaka och just Då hann jag se det före någon annan. Happy. Har nämligen ringt runt till Gina tricots butiker här omkring, men utan resultat om att ha några kvar.
 
Har ångrat mig både en, två och tre gånger att jag inte beställde dom samma dag som de kom ut på hemsidan. Hade full koll på när de skulle släppas, redan minst en månad innan. Dum som jag är tänker ja "äh, jag testar i butiken", och de skulle ja självklart inte tänkt för så tänkte inte alla andra haha. Slut på tre röda alltså. Men nu så, nu kan jag andas ut!
 
SOM jag ska svettas i dessa. Love it. 
 
En så stor grej över ett par träningsbyxor tänker säkert ni, hade nog jag med tänkt. Men efter allt slit efter dessa och alla tankar, ånger mm så känns det nu så himla skönt att dom är på väg hem till mig. Dagens bästa helt klart.

3 kommentarer:

 1. Svar
  1. Perfekt, låter lovande :)
   Har du tränat i dina? Åker dom ner el sitter dom bra?

   Radera
 2. Japp, de sitter bra! Liiite stora i benen kanske, och där trycket sitter blir det ju extra varmt, så när man tar av sig brallorna står det "Work out" på benet, hehe!

  SvaraRadera