fredag 25 december 2009

Juldagen!

God jul på er! Hoppas ni haft och har det bra. Juldagen idag, och det tycker jag inte det känns som för fem öre. I vanliga fall är det planering inför denna dag - vad man ska ha på sig, vart man ska festa och vilka man ska festa med! Höga förväntningar från alla håll, brukar oftast sluta med att man tappar bort alla på grund av galet mycket folk. I år däremot blir det så nyktert och lugnt det kan bli, såklart, har ju en liten bäse i magen :) och det känns otroligt skönt att slippa denna hysteri kring Juldagen!
Men bara för att det är mycket hets kring denna kväll brukar det ändå vara riktigt lyckat.

Imorgon och på söndag nalkas det jobb - storhelg och allt, perfekt med lite extra i lön! Får se hur det går att jobba däremot, har nämligen haft extra ont i höfterna de senaste dagarna, de har näst intill låst sig ibland och det är inte allt för skönt. Håller tummarna att det ger med sig, men det verkar inte så. Får ta ett prat om det med min barnmorska nästa gång jag går dit. Det är väl foglossning antar jag och då är det vila och ta det lugnt som hjälper.
Idag har vi gått in i en ny graviditetsvecka, vecka 28. Läs om mamman & barnet i inlägget under. Det händer mycket och allt går så fort nu! Bebis har varit aktiv hela dagen, hårda sparkar :) Härligt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar