fredag 25 december 2009

Håll er inneDet gjorde inte jag! Begav mig ut i detta snökaos för att åka hem till Katrineholm (Från Flen). Snön yrde, det var moddigt på vägen blandat med ishalka på vissa ställen. Det var omöjligt att köra över 70 km/h, jag höll mig vid 60 sträcket och ändå fick jag planing på bilen i sköldinge. Hemska känsla! Det var bara att släppa gasen och spänna hela kroppen, den var för övrigt spänd hela vägen hem. Men hem kom jag och det var nog tack vara att jag körde så sakta. Hade en bil i röven hela vägen men det sket jag fan in... Bättre komma hem sent än aldrig, som Kristoffer hade sagt <3

Nu ska jag och Dexter krypa ner i sängen för att läsa lite i boken "Föda barn" som jag lånat från bibblan. Mycket intressant och lärorik bok om jag får säga det själv.
Nästan alla frågar om jag är rädd för förlossningen, men det är jag inte. Jag vet att det kommer göra grymt jävla ont, och att förlossningen kanske inte alls blir som man föreställt sig, men varför hålla på och oroa sig för det nu? Jag längtar ist till den dagen.. det är den dagen jag och Kristoffer kommer träffa vårat barn för första gången, då kan man väl inte annat än längta. Och jag får se det såhär... smärtan som hörtill förlossning är den enda smärtan som ger något possitivt med sig - utan smärta ingen bäbis :)

1 kommentar:

  1. Helt rätt inställning med den kommer du ha mycket lättare!
    Ha en stark tro på dig själv!
    Du är så enormt mycket starkare än du någonsin förstått!

    SvaraRadera