söndag 24 januari 2010

I målartagen


(Lägger upp bild när skötbordet är färdigt)

Pappa och mamma kom och hämtade mig imorse när Kristoffer begav sig mot jobbet. Skötbordet jag och Kristoffer köpte på Ikea (som för övrigt fick bäst i test) behövde få sig en omgång med lite vit färg (vattenbaserad som INTE är farlig att måla med när man är gravid). Nu är första strykningen färdig och det blir mycket finare än jag hade hoppats på. Nu ska det bara målas en gång till (efter det torkat i minst 16 timmar) för att sedan vara klart. Ska köpa 2 vita korgar att ha under så man kan förvara blöjor och annat smått och gått i på ett bra och snyggt sätt.

Har även hunnit med en välbehövlig promenad och en god middag här i Flen. Blev till och med över så jag fick med mig hem till mig & Kristoffers lunch imorgon, perfekt.

Jobbade hela dagen igår, och det kändes i kroppen kan jag tala om. Tog med mig ett par andra jobbskor (ecco) denna gång för att testa ifall det kanske kunde vara mina foppa som utlöste smärtan, men jag fick lika ont i alla fall. Det är bara att inse att foglossningen är här för att stanna! Men det är ju sånt som kan höra till så det är bara att bita ihop och göra det bästa av situationen.
Det är iaf lätt värt det om jag säger så :)

1 kommentar:

  1. Fixade du statestiken ? Jag försökte förklara så bra så möljligt till Emma över msn. :) Hoppas det löste sig iallfall..

    SvaraRadera