lördag 6 mars 2010

Alla fina ord

Jag och Kristoffer har haft en heldag i Flen och firat Emma & Åsa (syrrorna) som fyller på måndag. Supergod tårta och trevligt sällskap.

Det är så härligt att vara gravid, har inte mått så bra som jag gör nu. Är så lycklig - och känslan av vårt mirakel i magen går inte att beskriva. Han/hon buffar och bökar (ibland så jag knappt kan andas) men det är det bästa som finns. Vi längtar så!

Alla man träffar är så himla snälla och omtänksamma - säger så fina saker om mig och bebismagen (som att jag strålar och är SÅ vacker). Man känner sig verkligen speciell och det värmer av alla fina ord :).

Ikväll har jag kännt mig riktigt konstig i kroppen. Nästan så jag trott att det är smått på G. Men det måste ha varit förvärkar för nu känner jag ingenting längre. Har haft grymt ont i ryggen, magen har blivit hård som en kanonkula emellanåt, jag har haft molnande värk i magen och det har strålat ner i låren. Alla tecken på värkar men som sedan gett sig så det var livmodern som tränade inför förlossningen - förvärkar :)
20 dagar kvar till BF idag.

Förresten, dagen startade på bästa sätt - fick en jättefin bukett med rosa tulpaner av min älskling :) Det gjorde min dag.

1 kommentar:

  1. Visst är det härlig att höra hur fin man är som gravid :)

    Underbart med tulpaner, det borde man unna sig oftare.

    kram

    SvaraRadera