söndag 7 mars 2010

Vilken natt

Jag bara måste skriva om vilken underbar natt jag har haft. Sovit som en stock, inte ens behövt gå upp och kissa (kors i taket). Vi kollade på en bra film igår, Precious, jag var toktrött men lyckades hålla mig vaken tills vi gick och la oss runt 24 snåret. Hann inte med någon tupplur mitt på dagen igår då vi var på kalas och hade fullt upp.

Det jobbigaste på natten är när man ska vända sig i sängen, det är inte det lättaste med en stor och tung bebismage, samt att mina höfter som spökar rätt rejält så fort jag rör mig (i sängen). Det liksom knäpper och "smäller", gör inte ont eller så men det känns väldigt skumt. Antar att det är bäckenet som lukrats upp så mycket inför förlossningen så bebis ska kunna komma ut lättare.

3 kommentarer:

 1. Hehe där ser man! :) Ja, det är verkligen jätteskönt att hon kom lite tidigare, jag hade gruvat mig för att gå över tiden! När är din bebis beräknad nu igen? ^^

  /Sandra

  SvaraRadera
 2. Okej, lycka till då! :D Spännande...
  /Sandra

  SvaraRadera
 3. Sov med en kudde mellan benen så gör de inte lika ont o vända sig och knakar inte lika mycket, hjälpte mig i slutet iaf. Inte så långt kvar nu lycka till!

  SvaraRadera