måndag 22 november 2010

Badbyxor & festTänkte kolla om ni har nån koll på vart man köper bra badbyxor som passar i Lowas ålder? Nån dag när Kristoffer är ledig (och vi är friska) ska vi åka till badhuset. Lowa älskar att bada. Synd att vi inte har badkar här i huset. Vi badade ganska mycket i lägenheten och det var ju supermysigt.

Förresten. Har jag berättat att jag ska unna mig ett träningskort? Ska förnya mig på Friskis & Svettis den 28e då fina Helena står i kassan (då får jag min rabatt, hihi).

Och nåt ännu roligare. På Lördag har Helena bjudit med mig på julfest (hon fick ta med sig en vän) nere på Friskis & Svettis. Ska bli skitkul att komma ut och träffa lite folk, klä upp mig, äta god mat, dicka gott och umgås med min vän. Ska bli SÅ kul.

5 kommentarer:

 1. Vad kul och komma ut lite. Niklas spelar på deras julfest på lördag så ni får dansa till Edwinz :)

  När vi har köpt badbyxor till pojkarna så har vi köpt på Lindex/Kappahl hela tiden och i början så hade vi badblöja under badbyxorna på Melvin dels för att verkligen vara på den säkra sidan och dels för att badbyxorna var lite stora på honom ;) badblöjor kan man köpa i "vanliga" affärer som willys, maxi m.m. :)

  Kram Hedvig

  SvaraRadera
 2. Jaha va kul, det visste jag inte :) Ska bli jättetrevligt. Man behöver komma ut ibland, utan barn :)

  Okej då får vi kika på Lindex och Kappahl. Badblöja kan ju vara bra som du säger, så det inte blir nån olycka i bassängen :).

  Kram Anna

  SvaraRadera
 3. Här i Flen på Hammarvallen kan man köpa badblöja på plats, på badhuset allså! :) Kanske är så i Katrineholm med, men jag vet inte.!.

  SvaraRadera
 4. Aha då har de säkert det på badhuset i katrineholm också. Har dock 50 kronors rabatt på Kappahl så det blir nog billigast där :)

  SvaraRadera
 5. Här i Norrköping så ska man helst inte använda engångsbadblöjor, de säljer badblöjor i receptionen på badhuset. Det ser ut som vanliga badbyxor men ska "hålla inne" bättre :)

  SvaraRadera