måndag 22 november 2010

Igång igen


Jag tog mig i kragen för en stund sen och började maskera lister och fönster i vardagsrummet. Har bara 2 fönster kvar sen är det bara att börja måla alla bruna fula lister vita. Rummet blir betydligt ljusare med vita lister. Sen slänger vi på en vit färg på väggen. Få bort den svarta fula fondväggen och den gulvit-färgade väggen, och alla hemska borrhål.

Hör från en del håll att vi inte behöver göra mer, men tänk om vi vill göra? Det vi har gjort i andra rum har knappt kostat nåt annat än tid. Och när vi väl är igång tycker vi det är kul. Huset behöver frächas upp, och det är lika bra att ta tag i det medans man känner sig taggad, inte sant?

5 kommentarer:

 1. Hej! Hittade din blogg när jag sökte runt om brio go på google. Vilken söt dotter ni har! Såg att ni har en brio go, jag och min sambo väntar vårt första barn i mars och har fastat i barnvagnsdjungeln! Skulle du rekommendera go? vi har fastnat för den nämligen. Kram

  SvaraRadera
 2. Vår dotter föddes också i Mars :) Perfekt tid att få barn på måste jag säga. Vad roligt att du hittade till min blogg. Vi är SUPERNÖJDA med Brio Go. När vi hittade vagnen visste vi att den ville vi ha, och det blev ju bara ännu bättre när vi klämde & kände på den i butik. Verkligen lätt och smidig. Har fått många kommentarer om att vagnen är snygg :). Den enda nackdelen var leveranstiden. Vi beställde vagnen strax efter nyår på Babyproffsen och dom sa ca 6-8 veckor, men vagnen kom inte för ens veckan efter Lowa föddes (och hon föddes 25e Mars). Inte okej. Så beställ i tid om ni vet vilken ni vill ha. Jag kan iaf rekomendera Brio Go.

  SvaraRadera
 3. Åh det låter bra! Har BF 12 mars, fast är heeelt inställd på att gå över :) Ja här blir jag kvar! Gillar din blogg mycket! Precis så kändes det för oss också, att den är lätt och smidig känns viktigt. Det är bara dagar som den här ( Vi har snöoväder) som jag blir lite tveksam till de små hjulen i fram.. Har ni haft några problem med det? Vi bor ju iofs centralt och kommer mest gå här. Men tänker ute i sommarstugan, hemma hos föräldrar oså där det kanske är lite mer terräng... Vi tänkte beställa från babyproffsen och där sa dem att vi borde beställa typ NU, för att va helt säkra!

  SvaraRadera
 4. Ja besällt nu för att vara säker på att få den i god tid. Vi har inte haft problem med de små hjulen. Vi har bott mitt i stan men bor nu mer i en by utanför stan och det funkar bra med hjulen än så länge. Var också lite undrande över hur de skulle fungera, men det var just sånna hjul vi ville ha för att de är SÅ smidiga att gå med i övrigt. Det finns ju både för och nackdelar med alla vagnar. Men som sagt, vi har inte haft problem med hjulen i snön. :)

  SvaraRadera
 5. Det får nog bli en sån! Tack för hjälpen ;)

  SvaraRadera