onsdag 12 januari 2011

Kalas

Igår åkte jag och Lowa in till stan för att fira Maddes dotter Tindra på sin 3-årsdag. Hon fick supersöta kläder av oss. Hon och hennes storebror Leon fick även sina julklappar lite försent och de verkade också bli uppskattade för det blev lek direkt.

Madde bjöd på lunch och därefter blev det tårta och kaffe. Supergott. Hon är så himla fin i sin bebismage som putar ut rätt ordentligt nu. Finns ju inge finare än en gravidmage.

Efter att barnen busat sig helt trötta begav vi oss vidare hem till Helena för en dejt. Lowa slocknade i bilen så fort jag åkte ut från parkeringen.

Hos Helena blev det kaffe & tjejsnack. Vi tog även en runda på stan och jag fyndade ett par träningsbyxor och en träningstopp för 120 kronor på Åhlens.

Vid 18 åkte vi och hämtade Kristoffer på jobbet, sen bar det hemmåt. Gissa om vi alla var trötta? Blev Tre Kronor maraton när vi kom hem. Toppenkväll.

4 kommentarer:

  1. Vi vill ha en dieselbil som drar mindre, eftersom att vi åker över 200mil/månaden. Vi är inte helt hundra ännu vilken bil det blir! men vi har tittat på en BMW 118d femdörrars. Rätt bra priser på en ny. Men Det där är så jäkla svårt! Och ska man sälja gamla bilen privat eller lämna in? Usch, mycket att tänka på! :D om vi säljer gamla bilen när sommardäcken åkt på, är ni sugna på att köpa dubbdäcken?(tänkte eftersom att du var sugen på att ha det?) Nyköpta i slutet av november. Bra skick eftersom att vi inte åkt jättemycket med dom nu under jul/nyår o.s.v! :) hör av dig isåfall så får vi se vilket skick o.s.v när vi säljer vår bil! :) Hoppas att allt är bra med er! Många kramar!

    SvaraRadera
  2. Eller om vi bara byter vinterdäck?:S a, jag vet inte! Men om du är intresserad av nått av de så hör av dig! ;) Kram!

    SvaraRadera
  3. Nja, den är inte speciellt mycket större än s40.Men Behövs ju inte ha en så mycket större bil när man inte har barnvagn. o.s.v!:) Så förstår att ni bytte till en lite större bil. Behöver inte krångla så mycket med det lilla bagage utrymmet!
    Tror nog att det lutar mest åt att lämna in den, som du säger, inte kul om man inte får den såld privat!:)
    Vi har pratat lite om att köra punkteringsfria vinterdäck och sen så tror jag att de inte passar till den nya. Men Om vi lämnar in den hos bilfirma. Då kan vi ju lika gärna bara byta däcken? De brukar ju bara plocka bort däcken endå oftast iallafall. så om det inte har någon större skillnad på priset vi får beroende på om vi har dubbade eller inte dubbade däck när vi lämnar in den. Så vill vi hellre att ni tar de dubbade däcken! Bättre det än att bilfirman får dom!:) Men som sagt. Vi har bara börjat spekulera och provkört lite grann!:) Många kramar!

    SvaraRadera
  4. Vad du e gullig Anna =) SDånt värmer att höra när man e gravid och känner sig tjock och klumpig som en KO =)))<3<3

    SvaraRadera