måndag 17 januari 2011

Loppisfynd







Lyckades fynda lite smått på loppisen.
Väska 10 :- Kommer bli snygg i vår
Silverfat 5 :- Snyggt till ljus, eller varför inte till småkakor
Rivjärn 5 :- Bara för att min förra var i minsta laget

6 kommentarer:

  1. Håller med Helena! Ljusfatet var grymt fint! Är också på jakt efter ett sånt! Så jäkla fint! :)
    Många kramar!

    SvaraRadera
  2. Ja pulka var bra...men nu är ju snön nästan borta...men inte blev det lättare att ta sig fram med vagnen för det. Igår var det hemskt..halt, blött och snöplask..ingen hit!

    ja du våra nätter...minns knappt hur länge det har pågått...men precis som du skriver så de första månaderna var läggning och nätter inga problem alls. Hon åt några gånger per natt men somnade om lika fort. Men nu...läggningen är inga större problem..men sedan vakar hon flera gånger varje natt. Ibland jätteledsen, ibland jättepigg och vill inte alls sova. Hon har varit förkyld en hel del och fått en massa tänder så jag gissar att det är det som ställt till det...men inte hjälper det att veta vad det beror på..jag är fortfarande lika sjukt trött. Guuu vad jag längtar efter att få sova mer än 3 timmar i streck!!!!!
    Men jag har hört att när de är mellan 8-10 månader så är det väldigt vanligt att det kan bli problem kring sömnen. Så jag lever på hoppet om att det snart ska bli bättre;)

    Hoppas att ni får en bra dag! Vad har ni för planer!

    Kram!

    SvaraRadera
  3. Jättesnygg väska, vilket fynd! Jag blir dösugen på loppis. Sitter just nu och "pluggar" skämt åsido, jag har faktist lunch, annars är jag mycket effektiv. Ove verkade lite bättre idag. Men han vill gärna bli buren hela tiden. Ha det fint. kram/E

    SvaraRadera
  4. Väskan hade man ju inte tackat nej till, Vilken loppis var du på? Åsa

    SvaraRadera
  5. Jag gillade rivjärnet.
    pappa

    SvaraRadera