tisdag 1 februari 2011

Ännu mer inspiration



Denna bild känns ännu mer rätt! Vita väggar och en ljusrosa fondvägg känns bäst just nu för mig och Kristoffer. Finns det helvit tapet att köpa? Det är en hel del borrhål i väggen just nu (som självklart ska spacklas & slipas) men jag tror ändå tapet blir bäst resultat ist för att måla. Så - helvit och ljusrosa tapet sökes. Någon som vet?

4 kommentarer:

  1. Gillar skarpt din idé att göra en fondvägg bara. Precis så vi ska göra nu till Mats son som är sju år. Är jättebra då de kan få byta färg vartefter de blir äldre. Ja det finns helvita tapeter att köpa. Åk upp och kolla på Colorama tror dom har lite rea där nu. Annars så finns det som en "tapet" att köpa som man har när väggen är ojämn som man sedan kan måla på. Såg att de hade extra erbjudande på det just nu på coopbygg tror det heter Easy cover. Fanns med i reklambladet som kom igår.

    SvaraRadera
  2. Ja nu är vi på slutspurten(bf 6 feb) men det är sega dagar här hemma nu. Försöker fylla dom så gott de går men inte alltid så lätt. Vi har tänkt att åka till E-tuna för att föda. Känns bäst ifall nu inte Mats får sova kvar så har vi en släkting där som han kan få låna soffan hos =)

    SvaraRadera
  3. Jag är inte så duktig på sånt med måla och tapetsera, så jag håller mig från att tipsa :)

    Tack, måste säga att jag blev jäkla nöjd jag med när tårtorna blev så bra :) Hade räknat med massa veck o skit, men åååh va jag hoppade av lycka :) Jag köpte vanlig vit kristyr och skrev med. Så inga konstigheter där heller :) Marsipanen är ganska så dyr när man köper så där. En platta (40x50 cm) kosta 90:- sen rosen 20:- st. Men känns som att det var värt det för att få göra det själv :)

    SvaraRadera
  4. Den måste jag ha någonstans, ska jag kika nån dag? Ja, den är fin. :)

    SvaraRadera