torsdag 9 juni 2011

Gravid i vecka 20
Nu är vi inne i vecka 20 (19 + 4) och det har nu magen börjat tagit fart o växa. Bebisen känner jag starkare & starkare för varje dag som går, en livlig lite krabat därinne. Så härligt.
Skitsvårt att få till en bra magbild i mörkret, och förresten tycker jag magen är större i verkligheten än på korten, skumt. Fortfarande inte gått upp ett kilo (även fast man känner sig som en flodhäst ibland), skönt.

Har börjat känna av foglossningen lite mer igen (den kom tidigt, både med Lowa och denna graviditet) men under några veckor har jag inte haft något besvär alls, förutom nudå. Men fortfarande går det helt okej att röra sig som vanligt utan att få svinont. Kanske inte alls blir lika jävligt den här gången, håller tummarna.

2 kommentarer:

  1. Hej. Känner inte dig utan hamnade på din blogg av en slump. Men tycker att du skriver bra så jag läser då och då. Ett litet tips mot foglossning. Akupunktur. Prata med din barnmorska man brukar få det gratis när man är gravid. Hjälpte mig att bli smärtfri under min tvillinggraviditet. Lycka till. Angelika

    SvaraRadera