torsdag 9 juni 2011

Verkligheten är igång

Hej mina trogna bloggläsare.

Jag vet att jag inte skrivit på ett tag, bara ett litet inlägg här och där. Har varken haft lust eller ork att blogga, lusten har liksom försvunnit. Men jag vet att jag kommer ångra mig ifall jag lägger ner bloggen helt, så nu får ni peppa mig så jag kommer igång med mina inlägg igen. Kommentarer i bloggen gör ju allt, då vet jag att ni finns där och bryr er om vad jag skriver.

Nu är vi inne i graviditetsvecka 20. Det är härligt att vara gravid, det tyckte jag hela tiden med Lowa också. Magen har börjat växa med riktig fart nu och jag ser inte bara "småfet" ut utan gravid. Har börjat smörja in magen med olja dagligen för att minska risken för bristningar. Det funkade med Lowa. Självklart beror det inte bara på hur stor magen blir utan hormoner spelar en stor roll också, men då har iaf jag gjort mitt.

I tisdags & igår började allvaret för mig. Jag har börjat jobba! Är på mitt gamla jobb Strandgården och jobbar där som undersköterska. Det känns helt okej faktiskt, härligt att träffa arbetskompisarna igen. Ska köra hela sommaren på heltid är det tänkt. Schemat börjar midsommarveckan men jag har redan nu börjat få tider, som ikväll & imorgonkväll.

Nästa vecka hinner jag nog inte jobba någonting då jag åker till Malmö måndag-onsdag för att sitta hårmodell åt syster Emma på frisörskolan. Sen är tanken att lilla familjen åker till härliga Härjedalen (Sveg) på torsdag till söndag för att hälsa på Kristoffers familj/släkt. Ska bli så mysigt.

6 kommentarer:

 1. Vill ju jättegärna fortsätta läsa om dig och din familj! Så sluta inte skriva (men jag förstår att tid och ork blir mindre ibland). Vore kul om vi kunde få till en träff snart igen, kram Sim-Fia

  SvaraRadera
 2. Härligt att höra Fia :) ska göra mitt bästa. Ja det tycker jag också.. vi måste ses snart hela gänget, men när och var? Självklart är det bara att komma hit på fika när jag är ledig.
  Kramar Anna

  SvaraRadera
 3. Fortsätt skriv för 17 gubbar! Det är så trevligt att läsa din blogg tycker jag:O)

  Anders kusin säljer en mörkbrun Babytravel syskonvagn, verkligen inte mycket använd och därmed i mycket fint skick! Ska jag be Anders om numret??

  Kram!

  SvaraRadera
 4. Lägg inte ner bloggen, började nyss läsa den och vill veta merr mer mer:) de här känns ju som bara början vill se mer av huset och den lilla som är i din mage..

  SvaraRadera
 5. Nej herrejösses anna, snälla snälla snälla sluta INTE blogga. :D Är så roligt att läsa om er alla. Är sämst på att lämna en kommentar, men blir i alla fall nån lite här och där. Tycker heller inte det är så kul utan respons, så jag förstr vad du menar. Men hoppas du i alla fall bloggar lite då och då :D Puss o kram

  SvaraRadera