lördag 4 juni 2011

Trädgårdshäng


Idag glassar hela familjen hemma i trädgården. Det är strålande sol, inte ett moln på himlen. Vi håller på och fyller upp poolen som vi rengjorde igår kväll när Fredde, Linnea och barnen var här (som vi bjöd på tacos och till efterrätt kladdkaka med grädde) så nu är poolen som ny, och snart badklar - dock lite väl kallt idag kanske.

Lowa har också fått en pool, en mindre storlek som vi tänkte skippa att ha klor i och istället byta vatten kanske varannan dag beroende på hur varmt det är. Perfekt med en regnbåge som skuggar i stort sett hela badstället för lillgumman. Är så rädd att hon ska brädda sig. Hon har täckande kläder på sig som vi hört från alla håll och kanter att barn ska ha, samt solskyddsfaktor 30 och självklart solhatt. Tur vi har parasoll till våra nya utemöbler, all skugga är bra. Hur klär ni era små i denna värme? Man vill ju bara klä av dom nakna men gör man dom en tjänst då är frågan?

Nu ska jag brygga mig en kopp kaffe och lägga mig i solen och försöka få färg på baksidan. Inte det lättaste (eller skönaste) att ligga på mage nu när magen växer, så jag får väl prova nån sidvariant, haha.

Ikväll ska det grillas, vad annars i detta kanonväder. Förövrigt har vi lite att pyssla med i trädgården. Altanen ska oljas in (hann bara med räcket som ni kan se på bilderna) och så tänkte jag måla mina stora krukor jag fyndade på bakluckeloppisen för ett par veckor sedan - bild kommer.

2 kommentarer:

  1. Va mysigt ni ser ut att ha det där ute!
    Jag/Vi köpte solkläder på Lindex, kortbyxa och tröja. Sen har jag solfaktor 50+ på Vincent. Smörja extra på händer och fötter, sen får man heller inte glömma öronen och nacken o ansiktet. :D Lycka till! Puss <3

    SvaraRadera
  2. Gud vilken bra pool ni har hittat till Lowa. Vart har ni köpt den ??

    SvaraRadera