tisdag 20 december 2011

Minijulbord & tillbaks på ruta ettVisst är Lowa mysig mot sin lillebror. Lånar gärna ut sina favoriter.

Ikväll har jag, Lowa och Wilton (Kristoffer jobbar stängning denna vecka) haft besök av Helena. Jag bjöd över henne på ett minijulbord - smakade ljuvligt. Hon hade med sig hemmabakt julgodis som vi avnjöd tillsammans med en kopp kaffe.

Hon har hjälpt mig ikväll när Wilton varit ledsen, det har varit guld värt. Hans magont är tillbaks! Inte lika jävlit som förut, men det kan ju bli värre. Började igår. Så imorgon är det jag som slutar med all mjöl igen. Det gick bra ett tag, har ätit mjölkprodukter i snart 1 vecka utan problem, men nu har hans magont kommit tillbaks som sagt. Om det blir bättre av detta vet vi att mjölken gör det onda.

Imorgonkväll ska mamma komma hit och avlasta lite. Det är inte det lättaste att ha ett barn med kolik, speciellt när man har ett till barn som pickar på uppmärksamhet och behöver ha min tid. Vem ska jag lämna åt sidan, en bebis som skriker sig blå eller det andra barnet som är ledsen och förtvivlad av att hon vill vara i famnen när jag försöker få Wilton lugn. Det är jobbigt. Hatar när Kristoffer jobbar stängningar, annars hade man kunnat ta varsitt barn i famnen. Nu håller vi tummarna.

1 kommentar:

  1. usch vad jobbigt att det är sådär fram och tillbaka, vi får hoppas att det blir bra nu då.

    SvaraRadera