fredag 3 februari 2012

Ny säng till LowaDet är dags för Lowa att få en ny säng. Hon sover i sin spjälsäng som vi tagit bort kanten på så hon kan klättra i & ur precis som hon vill. Den behöver hon alltså inte längre - sälja den och köpa en ny till gumman. Den här tycker jag är jättefin. Det är en ny modell från Ikea som heter "SUNDVIK". Priset ligger på 995 :-

Fin modell som jag tror kommer passa in perfekt i hennes rum och våran stil. Mycket fin.

6 kommentarer:

 1. Den är asfin! Blev sur när jag såg att den kommit in, vi har ju nyss köpt säng till Juni.

  SvaraRadera
 2. Svar: Ja visst är sängen fin. Har dock inte sett den i verkligheten - men jag tvivlar inte på att jag/vi blir besvikna, snarare tvärtom. Synd att ni hann köpa en till Juni innan denna kom. Vad blev det för säng till henne då? :)

  SvaraRadera
 3. Hemnes dagbädd, den är bra i och med den extra förvaring som är under! Men den där sängen är snäppet finare:)

  SvaraRadera
 4. Den där var jättefin! Skulle kunna tänka mig en sån till mig själv :) längtar tills jag också får barn.

  SvaraRadera
 5. undrar bara hur gammal lova är..? har en son som oxå sover i en spjälsäng fortfarande men tror vi ska bli fler nu såå tänkte kasne borde köpta säng till han såå bebisen kan ha hans nuvarande säng..min son blir 2 år i junii..
  finns denna säng på ikea eller?

  SvaraRadera
 6. Lowa fyller 2 år den 25e mars. Hon sover i spjälsengen men vi har en spjälsäng som man tar bort kanten på, så man kan väl säga att det är en "vanlig säng" för hon kan gå i och ur precis som hon vill. Tog bort kanten för ca 2 månader sedan då och började klättra över.
  Ja, sängen jag bloggat om finns på Ikea. Superfin!

  SvaraRadera