fredag 13 april 2012

Lowas rumSå här kan jag tänka mig Lowas "nya" rum. Det är hög tid att byta bort spjälsängen till en juniorsäng. Självklart har vi tagit bort ena kanten så hon kan kliva i och ur precis som hon själv vill. Har hittat en superfin juniorsäng på Ikea. Först va tanken att ha en växasäng, men i och med att vi inte hittat den rätta får det bli den från Ikea, och det är inget som känns fel för den här sängen är sjukt fin. Precis i min smak. Får bli ett besök till stora varuhuset nästa helg.

I sommar ska vi börja renoveringen av Wiltons rum. Det ska målas lister och tapetseras. Sen ska det inredas, åh va jag längtar.

2 kommentarer:

 1. Hihi, nog har vi samma smak alltid. ;) Den där sängen ska Thexas också få, men vi drar ut lite på det. Han är ju en riktig vilde. ;) Stjärnkuddarna har Thristan i sitt rum, fast gråa. Och de där lamporna har vi med. :) Kul! :)

  Haha, ja vad kulle man göra utan alla bloggar? hihi. Conversen kostar 400 nu, ett kap enligt mig! Jag är sugen på några i färg, har också bara ett par vita. Får se vad det finns, och om det finns några kvar!

  Jag jobbade i butiken som heter Serholt Outlet, det är butiken mittemot Lager 157. De säljer saker ur Village sortiment, det är deras outletbutik. Jag var med och öppnade den butiken 2008, men slutade alltså är Thexas föddes. Ska bara in lite extra nu tillsammans med Madde (Rogstedt) som jag fixade jobb åt där nu. Blir nog kul. :) Kom in och hälsa på oss vettja!

  Men mamma (som är butikschef på Serholt) har pratat om att det skulle öppna nån ny butik där, så det kanske är så som du säger? :)

  Ha en mysig dag du med! Kramar!

  SvaraRadera
 2. Hej! :) Hoppas allt är bra! Tänkte bara inlägga att jag har 2 st sånna oanvända sänglampor till salu där båda åker med för en 100-lapp om det är ngt som lockar :)

  Gillar din blogg föresten, alltid kul att läsa! :) kram

  SvaraRadera