tisdag 19 juni 2012

Träning

Imorse när det var dags att bege sig mot gymmet var jag så grymt osugen. Det hade gått ett par dagar sedan jag va där, och det är då gnistan minskar. Jag behöver hålla igång hela tiden. Inte för att det hade gått jättemånga dagar sedan jag tränade, men ändå.

Igår när jag skulle träna - mitt favoritpass - så fick jag helt enkelt stanna hemma. Jag hade så fruktansvärt ont av foglossningen. Ja det är sant, har fortfarande känningar sen graviditeten. Igår va det så jäkligt att jag fick hålla i mig vart jag än gick här hemma - väggar, möbler m.m. Lyfta och bära runt på Wilton då va inte att leka med. Som tur är hade det lagt sig idag. Googlade lite, och det visar sig att vissa kan ha foglossning flera år efter graviditet, ibland hela livet. Värst för dom som haft foglossning båda/alla graviditeter - samt de som fött barn tett. Yes box - stämmer in på mig!

Imorgon är det på´t igen och jag är taggad. Mina träningsbyxor kom idag förresten. Va lite orolig att dom skulle vara för små, men dom satt som en smäck. Så jäkla sköna. Kändes knappt som man hade några byxor på sig, haha. Formade och höll in där det skulle, perfekt.

2 kommentarer:

 1. Men tack gumman, jag trivs jättebra. Jag är ju mörk egentligen så det är skönt att slippa färga utväxten var 3-4:e vecka! Haha.

  Usch för foglossning! Jag hade det också med bägge barnen, värst med Thexas - då ville de sätta mig i rullstol!! Haha, no way! Men HOPPAS verkligen att det släpper snart. Jag har som tur var inte känt av någonting alls sen barnen föddes. Usch, lider med dig!

  Kramar!

  SvaraRadera
 2. Skrev ett långt inlägg om nattamningen för några dagar sedan men såg att det inte kom med :0( Vi hade samma problem med Tindra som vaknade varje timme och ville snutta till sist men jag la en flaska vatten vid sängen och när hon vaknade fick hon snutta på den i sin säng. Funkade sådär i början men hon vande sig ändå rätt snabbt och till sist sov hon hela natten i sin säng och då flyttade vi ut henne till hennes egna rum.
  Det tar på krafterna men håll ut för det är så skönt när dom vant sig!!

  Vad duktig du är med träningen! Jag har knappt kommit igång förutom med promenader, vet inte hur tiden ska räcka till!! Det där med garderoben känner jag också igen. Tänker att nu ska jag unna mig nya kläder men kommer ändå hem med kassen full av barnkläder.... Suck!!
  Fast jag har ju 11kg kvar så det kanske blir roligare att titta på kläder sen när man faktiskt kommer i nått ;0)

  Kram!

  SvaraRadera