måndag 6 augusti 2012

Härliga siffror

Ni har ju fått följa min viktresa hela våren och sommaren, men nu har jag inte skrivit så mycket om varken träning eller hur det går med viktnedgången. Har ju uppnåt en hel del mål, men jag har slitit för det också. Mycket svett och många besök till Friskis, även promenader och nu på sista tiden löpning.

Vikten har stått still ett par veckor, vi har varit på semester och det blir mer go'saker än när vardagen är som vanligt. Man kroppen behöver nog en paus. Träningen har jag haft uppehåll ifrån va 1-2 veckor när vi var iväg, men då har jag istället sprungit/gått PW (uppehåll från träningen menar jag en paus från Friskis).

Nu är jag i full gång igen och har varit ett tag. Känner mig så peppad, och har massor av ork och motivation. Mår som bäst när jag tränar regelbundet. Idag när jag ställde mig på vågen visade den härliga siffror. Vet inte på hur många år jag vägde så som jag väger nu. Fortfarande är det några kilo kvar innan jag blir nöjd, men jag är på god väg. Känns underbart. Man kan om man vill.

1 kommentar: