onsdag 8 augusti 2012

Dagens tripp

Imorse åkte vi till Norrköping på jakt efter skjorta och fluga till Kristoffer som han ska ha på bröllopet (resten är redan köpt), men det vi va ute efter fanns tyvärr inte. Håller tummarna att det finns i Eskilstuna imorgon när vi ska dit och gå på Parken Zoo med barnens kusiner och mina syrror (om det inte regnar). Vi får helt enkelt springa in på Tuna Park och kika där. Vädret ser tyvärr ganska mörkt ut just nu, så om det regnar åker vi bara till Tuna park - hoppar Parken zoo.

Hittade liiite iaf. Kunde köpt hur mycket som helst ska ja tala om, för oj så mycket fina kläder de fått in, speciellt på H&M och Gina Tricot. Köpte två saker som jag verkligen behövde - bh:ar. Alla mina är på tok för stora på grund av amning och viktnedgång. Nu kan ja äntligen köpa fina underkläder, det gillas!

Va även himla sugen på ett par byxor ja länge suktat efter på Gina tricot - zippy jeans, men jag höll i plånboken och köper dom i höst.

En mysig dag med familjen.

2 kommentarer:

  1. Oh de är ju så snygga! Jag vill också haa!! Hur är de? Mjuka? Sitter de hårt vid midjan? Så de väller över? Hahaha. Kram!

    SvaraRadera
  2. Haha, jaa jag kan tänka mig att de känns lite "klistriga mot kroppen". Men det är säkert inget man känner eller tänker på när man väl har dom på sig och går runt i. Hihi, då blir det att åka och testa ordentligt UTAN barn då. Så man har lite tid på sig. Jo, jag gillar också när de går upp lite och håller in det värsta dallret. Hihihihi.

    Oh, fanns det vinröda brallor där med? Det var ganska längesen jag avr inne där så det får nog bli ett besök där snart. :)

    Läste att Wilton var dålig? Hur går det för honom? Kramar!

    SvaraRadera