fredag 14 september 2012

Vilat mig i form

Ni kommer ihåg vägningen förra veckan - att jag hade skött kosten väldigt väl, varit grym med träningen och traskat en hel del PW:s, utdelningen på vågen visade minus 0,5 kilo. Lite besviken va jag då när jag iaf hade hoppats på 1 kilo.

Idag när vi var hos mamma och pappa i Flen på middag (det är där jag väger mig, har ingen våg hemma) var jag lite späng när jag klev upp på vågen. Jag har varit förkyld och alltså inte kunnat träna på en hel vecka. Även promenader har lyst med sin frånvaro. Kosten har jag dock skött helt okej. Men som överskriften säger - "Vilat mig i form" stämmer bra. - 1,3 kilo sen sist jag vägde mig för en vecka sedan. Härliga siffror.

Trevlig fredagkväll. Idag unnar jag mig.

2 kommentarer:

 1. Oj vad bra gjort!!
  Nej, de låg inte vid jeansen utan hängde typ framme vid kassan. Det ändras väl säkert hela tiden, men de låg inte vikta iaf. De var inte ett dugg stretchiga, och kan inte påstå att de var sköna heller! Haha. Men, men. Snygga iaf. Tvivlar dock på att jag kommer använda dom jättemycket då de var rätt hårda. Men jag ahr u sett dom på ida, och då är de ju såååå snygga - så jag tänkte att det var värt ett köp. Hahahah! Puss & kram

  SvaraRadera
 2. Åhh vad skönt för dig! Själv har jag kämpat hårt i 2 veckor utan att det händer något nämnvärt, men det är väl bara att hänga i.

  Plötsligt händer det väl!?

  Kram på dig snygging!

  SvaraRadera