torsdag 4 oktober 2012

Byxorna är mina

Igår fick jag ett ryck och ringde runt till alla Gina tricot butiker i Norrköping (3 st) för att fråga om svarta zipy jeans i min storlek - som va slut överallt, och som dom trodde skulle de inte få in några fler. Dessutom va dom slut på nätet. Kände bara att jag måååste ju hade ett par innan de försvinner helt (vilket ja inte alls är säker på om de för, men våga chansa liksom). Hade ju lovat mig själv ett par sånna jeans bär jag gått ner mycket i vikt, det är därför jag väntat så länge.

Ringde då till Nyköping och hörde ifall dom hade brallorna jag letat efter, men nej inga byxor där heller, men dom fanns i storlek 27, ett par kvar. Jag skulle ha 28:or (har aldrig testat 27:orna) men ja sa åt henne att lägga undan dom så jag iaf får prova dom.

Ringde syrran Emma som gärna ville följa med mig och barnen. Vi brände iväg efter mellis. Jag var dock väldigt kluven om dom skulle passa, har väl typ aldrig haft storlek 27 på år och daaaar. Men sa till mig själv att Om dom försvinner så måste ja ändå ha ett par, får väl ha som mål att komma i dom.

När det väl är dags att prova dom så blir jag väldigt glad när dom glider upp över låren och rumpan, och jag kan knäppa utan problem, hur lovely är inte det liksom! Änligen fick jag min byxor. Dom sitter ännu bättre nu när ja "gått in dom" här hemma ett tag. Dock liiite tajta upptill fortfarande men snart ska se sitta som en smäck. Fick följa med en franströja hem också då jag hade lite rabatter.

4 kommentarer:

 1. Fy fan vad du är bra Anna!!!! Jag älskar mina med, men skulle ha gått ner en storlek då de töjer sig rejält. Surt enligt mig. Hihi. Hoppas du och familjen mår bra!! kramar!

  SvaraRadera
 2. Men oj vad duktig du varit storlek 27 det var länge sen man hade det, vet att jag hade 25 i gymnasiet, men sen gick det utför hehe. Hur mycket väger du nu du kan ju inte väga mera än 50 något typ.
  Jätte kul att det går bra för dig.

  SvaraRadera
 3. Åh vilken lycka! Stort grattis till dig som lyckats gått ner så mycket:)

  SvaraRadera