fredag 12 oktober 2012

Löshår, Extension, keratinslingor,

 
Före & efter - lockigt
 
 
Före & efter - rakt
 
Nu har jag äntligen långt, tjockt och friskt hår. Har alltid strävat efter långt och fint hår, men mitt hår är inte av bästa kvalite, speciellt inte efter två graviditeter på två år samt 10 mån plus 8 mån amning på det. Det sliter, det rasar, det ser för jäkligt ut helt enkelt. Jag har fått toppat håret med jämna mellanrum, och det ska man ju göra, men allt som växt ut från förra klippning toppas av vid nästa. Det blir inte längre än till axlarna alltså.
 
Igår satte vi keratin löshår i mitt hår, 110 slingor. Det är den hårförlängningsmetod som är det mest skonsammaste för ens egna går - om man sköter det rätt. Och det ska jag försöka se till att göra. Jag har min duktiga frisörsyrra Emma (länk) att tacka. Hon är grym. Nogrann, petig - man vill inte få sina slingor isatt på måfå. Det ska se snyggt ut också. Jag är helnöjd. Dessutom är hon betydligt billigare än på salong, och allt som ingår är - kolla upp rätt hår/färg, isättning av löshår, inklippning, tips & skötselråd samt att ta ur löshåret. Kontakta henne och boka in en tid om ni är sugna. Hon sätter löshår på flera personer i veckan så hon kan sin sak, fast det ser ni ju redan.
 
Hiss eller diss?

5 kommentarer:

  1. Jättestor, gigantisk brontosaurus-HISS!! Fy attans så superdupersnyggt! Det ser dessutom helt naturligt ut på dig. Jag är galet avundsjuk och håller på att skrapa ihop pengar till eget löshår. Kanske jag ska ta hjälp av din syster? Jättebra att få se att hon är så duktig. Jag har möjligtvis lite för kort hår men jag VILLVILLVILL ha långt och tjockt hår! Ses hos Sofia :)

    SvaraRadera
  2. Jättesnyggt, verkligen suuuuuperfint! Hiss hiss hiss!!

    SvaraRadera
  3. åh vilket fint inlägg! :D va glad jag blir :D lätt den svåraste färgmässiga isättningen då ingen färg är askig men vi greja det! två kloka huvuden i fam. andersson grejade en grymt snygg förlängning! :D good job sis :D

    SvaraRadera