torsdag 24 januari 2013

Paket påväg
Ikväll har jag äntligen klickat hem ett paket med lite kläder från Gina Tricot. Har tittat på jeansen (som alla andra) sen dom blev nyheter på Ginas hemsida. Grymt snygga. Hoppas dom sitter som en smäck när jag väl får hem dom. Blev även den här ursöta blusen med volang. Hur fin blir inte den i vår tillsammans med jeansen? En snoddhalsduk lär gå åt i vår tillsammans med min skinnjacka. Sist men inte minst tre par spetstrosor är på väg.

Jag är i stort behov av kläder så det här var inte ren spontanshopping. Två par brallor har jag som passar, resten är alldeles för stora. Här om veckan flyttade det in ett stort linneskåp i sovrummet (som målades vitt, ska visa vid senare tillfälle) och då passade vi på att rensa bland kläderna i byråarna (byråarna är sålda). Kan säga som så att det inte blev allt för mycket kvar för min del. Skänkte en hel del påsar till Uff, till dom som behover klädera bättre än mig/oss.

Gina Tricot är min favvoaffär. Snygga kläder till rimliga priser. Jag tror inte ja är ensam om att tycka så. Hade kunnat bränna flera tusen lätt som en plätt, men så kul ska vi väl inte ha, haha.

1 kommentar: