onsdag 20 februari 2013

Hårdkörning

Nu är jag igång igen, det känner jag. Har blivit alldels för mycket go'saker på kvällarna, varje dag, i flera veckor. Inte något litet, utan när jag väl har börjat käka har jag inte slutat vid lite choklad. Det enda jag har tänkt på de senaste veckorna är godis, chips, popcorn, mackor, glass - listan kan göras lång. Äta socker och onyttigt varje dag triggar igång mig och gör så jag blir mer sugen, hela tiden. Blir svullen och nere av att behöva ha allt sånt i huvudet hela dagen. Stor suck på den.

Så i måndags körde jag igång med mitt lite nyttigare liv igen. Ska försöka hålla mig till go'saker till helgen eller någon gång då och då, inte varje dag - massor. Det funkar inte. Jag ska komma i bra form till min stora utmaning - KK-joggen. Ska bli stark & fit. Har varit glad & ovanligt pigg de här dagar då jag inte ätit en massa godis/fika på kvällarna.

Ikväll blev det skivstång/intervall 75 minuter och innan de svettades jag på crosstrainern i 45 minuter. Hårdkörning idag verkligen. Så skönt. Inatt kommer jag sova gott.

Imorgon ringer klockan tidigt, det är dags för jobb 7.30-10.30. Där efter ska jag till kuriren för att bli fotograferad inför presentationen av alla oss som kom med i gruppen "Kom i form till KK-joggen 2013". Efter fotograferingen blir det en sväng på gymet, sen hem och umgås med familjen och vid 15.30-20.45 är det jobb igen. Full rulle med andra ord.

1 kommentar: