fredag 21 maj 2010

Brio


Sommaren är här, och då vill jag vara ute på långa promenader med Lowa. Det tar dock emot lite att gå ut mitt på dagen då solen och värmen är som värst. Jag älskar solen, men jag vill inte ha vår lilla bebis i solen som ni kan förstå, och inte heller att solen ska lysa henne rätt i ögonen.

Vi är så grymt nöjda med vår Brio Go (inte den vagnen på bilden), men den enda nackdelen med typ alla Brio vagnar är att suffletten är så kort. Tänkte bara kolla om någon vet ifall det finns någon form av "sufflettförlängare"? Jag hittade bara detta solskydd som passar alla Briovagnar. Är det sånt man ska slå till på? Får nog ta en tripp till Norrköping och se vad dom har i butik.

8 kommentarer:

 1. Ett litet parasoll då? Vi var på Babyland och köpte ett idag till Minnas vagn. Vi har en Emaljunga City Cross och parasollet vi köpte var också från Emmaljunga. Såg att det fanns från Brio också. Kostade runt 300:-.

  SvaraRadera
 2. Alltså hittills har hon ju mest haft body och strumpbyxor under sina klänningar. Men nu i dagarna när det har varit så varmt har hon bara haft sådanna där små blöjbyxor, de håller ju fast lite och så slipper hon visa blöjan. :-)

  Har inte provat parasollet på vagnen ännu.. Men jag tror att det borde gå att ha både nät och parasoll samtidigt.

  Ha en trevlig kväll!!

  SvaraRadera
 3. Jag har också en Brio Go, tycker också att suffletten är lite kort men jag hänger en liten filt över suffletten och under solskyddet som också är brio.
  Mitt solskydd är även ett UV-skydd, verkligen att rekommendera.
  Lycka till.

  SvaraRadera
 4. Jättebra med parasoll.. Blir ju så jäkla varmt inne i sufletten me så den kan man ju fälla ner om man har parasoll, om det är så pass varmt ute.
  Köpte vårt för 159.. men det fanns även märkesparasoll.. typ Emmaljunga och Brio som kostade mycket mer.. Totalt onödigt för det vi köpte är bra och man sätter lätt fast det på alla vagnar :)

  SvaraRadera
 5. Vi köpte det på Babyland. Inte alls svårt att ta av och på :)

  SvaraRadera
 6. Veronica Pedersen24 maj 2010 01:20

  Hej Anna!
  jag ska köpa en solsufflet. Kolla in den här länken.. Den ska vara superbra =)

  http://www.minbebis.com/cloudy_solskydd.html

  SvaraRadera
 7. Vi funderade också på en brio, men det blev en emmaljunga, men verkar vara gamska lik er! Kram

  SvaraRadera
 8. Min lilla tös verkligen hatar solen. Måste köpa ett litet paraply tror jag.

  Så söt er flicka är

  SvaraRadera