måndag 30 augusti 2010

Sprutor i de små låren

Vår lilla tjej har varit en duktig tjej idag. Hon har fått 5-månadersvaccinet i sina små lår. Både jag och Kristoffer hade en klump i magen, ingen rolig syn att se sin älskade få ont och bli ledsen, men det är ju så klart för hennes bästa och ett måste. Hon var så himla duktig och var bara ledsen i max 3 sekunder, sen var hon sig själv igen och vi fick se hennes underbara leende.

Hon väger nu 7545 gram och är 66,5 cm lång. Hon växer så det knakar och hittils har det funkat kanon med helamning, hon följer sin kurva perfekt. Snart tänker vi dock prova lite mat och vi börjar nog med potatispuré, för när jag sa "potatispuré" igår med larvig röst så skrattade hon som en tok åt sin knasiga mamma :)

Innan vi fick komma in till barnmorskan gungade hon på gunghästen som stod i väntrummet. Det tyckte hon var superkul (mamma höll i såklart). Och hon har ju faktiskt en egen liten gunghäst som står och väntar på henne hemma hos hennes farmor & farfar, en superfin doppresent.

Idag fick vi samtalet och det verkar gå som vi vill. Berättar imorgon när allt är klart.

2 kommentarer:

  1. Vi var också på BVC idag, men inga sprutor här inte.. :-) Skönt att hon bara var ledsen en kort stund!

    SvaraRadera
  2. Usch, sprutorna är ju verkligen inget roligt moment :( det verkligen värker i hjärtat på en, fy...

    Och vilken liten bamse-tjej, redan lika stor som min Elliot som är 2 månader äldre :) började nyss prova med lite puréer och grejer också, fast ammar fortfarande lika mycket som förr, hihi. Så mysigt ju!

    SvaraRadera